Chapewerken

Uw chapewerken: efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd!

Heeft u nog een professionele en ervaren partner nodig om de chapewerken van uw bouwproject in de streek rond Geraardsbergen en Lierde tot een goed einde te brengen? Neem dan snel contact op met onze firma!

Nauwkeurige chapewerken zijn van cruciaal belang voor uw nieuwe vloeren. Deze cementlaag vormt de basis van de eigenlijke vloerafwerking en bedekt alle elektriciteitkabels en sanitaire leidingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak bent u zeker van een perfecte aanleg. Indien gewenst, zorgen we samen met onze partners via een totaalrenovatie eveneens voor uw bedradingen of tegelvloer, want wij bieden u een complete service!

Zorgvuldige afwerking

Om u kwaliteit te garanderen, is onze deskundige zaakvoerder altijd aanwezig bij de uitvoering van uw chapewerken in de buurt van Geraardsbergen en Lierde. We hebben oog voor de kleinste details en zorgen voor een duurzame en grondige afwerking, zodat uw cementlaag volledig waterpas wordt aangelegd! U kunt rekenen op een snelle en efficiënte dienstverlening aan een correcte prijs.

Onze voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Aanwezige zaakvoerder
  • Zorgvuldige afwerking
  • Efficiënte service

Interesse? Vraag dan vandaag nog bijkomende informatie aan!